FastSwitch van Saxion: Op korte termijn goed opgeleide medewerkers!

13 september 2022
Nieuwsoverzicht
Twee studenten van Saxion staan samen op de foto.

De behoefte aan goed opgeleide werknemers, met de juiste capaciteiten en vaardigheden om de vraagstukken van vandaag én morgen op te kunnen lossen, is groot. Ook zien steeds meer professionals deze kansen en overwegen een carrièreswitch.

Maar voor zowel werknemers als werkgevers is een volledige, meerjarige studie om een carrièreswitch te maken vaak te kostbaar en te lang.
De vraag naar korte opleidingstrajecten is groot.

Carriereswitchers met werkervaring

FastSwitch zorgt met korte en efficiënte opleidingstrajecten voor goed opgeleide carrièreswitchers met werkervaring. Dankzij die werk- en levenservaring pakken zij nieuwe kennis en vaardigheden snel op, om zo de overstap te kunnen maken naar een andere functie en/of werkveld.  

Gemotiveerde medewerkers

FastSwitch biedt werkgevers de mogelijkheid om zorgvuldig geselecteerde en gemotiveerde medewerkers te vinden zonder tijdrovende en kostbare selectieprocedures.

De deelnemers aan het programma beschikken over werkervaring en hebben de motivatie om te switchen naar een ander vakgebied.

Ze zijn direct inzetbaar in de praktijk, zijn ondernemend en initiatiefrijk en pakken nieuwe kennis en vaardigheden snel op.

Meer weten?

Kijk op FASTSWITCH SAXION om te zien welke trajecten er al lopen en hoe je contact kunt opnemen.

 

© Fotografie Abbink