Gesprekken over energiebesparing

22 maart 2017

Vorig jaar zijn we van start gegaan met de campagne Enschede Wekt Op. Het doel van deze campagne is het vergroten van het aandeel duurzame energie in de gemeente Enschede van de huidige 6% naar 12%.

We zijn op zoek naar locaties voor het grootschalig opwekken van duurzame energie in de gemeente Enschede.

Zelf aan de slag

Maar u kunt zelf ook iets doen om het aandeel duurzame energie in Enschede te vergroten, zoals het verduurzamen van uw eigen woning.

Om u hierbij te ondersteunen, organiseren wij energiebesparingsgesprekken in meerdere wijken in de gemeente Enschede. Tijdens deze gesprekken krijgt u informatie over maatregelen zoals: gevelisolatie, vloerisolatie, HR++ glas en zonnepanelen. Door deze maatregelen toe te passen kunt u besparen op de energierekening, dit is goed voor uw portemonnee en voor het milieu!

Het is een gunstige tijd om na te denken over verduurzaming van uw woning, want de overheid biedt subsidie aan wanneer u kiest voor twee of meer energiebesparende maatregelen. Ook de Energiebespaarlening kan een aantrekkelijke mogelijkheid zijn om energiebesparende investeringen mee te financieren.

Persoonlijke uitnodiging

Huizenbezitters worden via brief uitgenodigd voor het energiebesparingsgesprek in hun wijk, dus houd de brievenbus in de gaten!