Hoeveel impact maak jij als ondernemer?

19 september 2022
Nieuwsoverzicht
Training ROZ impact meten

Vandaag de dag is roepen dat je maatschappelijk verantwoord of sociaal onderneemt niet meer voldoende. Je moet het ook laten zien en meetbaar maken. Dat leer je in de training ‘Impact meten’ van ROZ die op 5 oktober weer van start gaat. Voor alle ondernemers die naast hun financiële impact ook benieuwd zijn hoe zij hun maatschappelijke bijdrage kunnen meten!

Wat leer je tijdens de training?

In deze training leer je het belang van impact meten en krijg je inzicht in handige tools die jou helpen bij het meten. Je werkt toe naar een eindproduct. Na het volgen van deze training heb jij de waarde die jouw onderneming bijdraagt aan de maatschappij in kaart gebracht. Ook krijg je tips over storytelling en leer je hoe jij jouw gemeten impact goed onder de aandacht kunt brengen.

Startdatum en duur van de training

De training ‘Impact meten’ bestaat uit drie bijeenkomsten en de eerstvolgende editie gaat van start op 5 oktober van 9.30 – 12.30 uur (inclusief lunch) in Ondernemerscentrum H164 in Hengelo. De andere twee data zijn 26 oktober en 30 november. 

Ervaring van deelnemer Kringloopbedrijf De Beurs:

“De training Impact meten kwam precies op het juiste moment voor ons. Het meten van onze impact op het gebied van milieu hebben we heel goed in beeld. Impact meten op het gebied van mensen is een stuk ingewikkelder en daar hadden we zelf ook veel vragen over. We treden daar ook eigenlijk nooit mee naar buiten. En dat is voor ons wel een aandachtspunt. De training heeft ons de ogen wel geopend dat we meer moeten laten zien welke impact we maken.”

Wil je deelnemen? Er zijn nog enkele plekken vrij.

Meer info en aanmelden >>