Honing uit de Pathmos Oase

04 oktober 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

De Pathmos Oase is de mooie, ommuurde tuin naast de Sint Janskerk aan de Haaksbergerstraat 253 in Enschede.

Het is een plek om elkaar te ontmoeten en om te genieten van de prachtige moes- en bloementuin. Het beheer en het onderhoud van de Pathmos Oase is in handen van vrijwilligers. Beginnen uw handen nu te jeuken en denkt u ik wil hier graag een steentje aan bijdragen? Meld u dan aan als vrijwilliger. Dit kan via de website: www.pathmosoase.nl of bij Henk, tel: 053 - 433 03 22.

Bijenkorven

In de Pathmos Oase zijn ook 2 bijenkorven volledig in gebruik. De bijen in deze korven zijn heel ijverig geweest. Dat heeft als voordeel dat u nu heel voordelig echte honing uit de Pathmos Oase kan kopen. U kunt hiervoor elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur in de Pathmos Oase terecht. 

“Honing uit de regio bevat pollen en bacteriën die van nature voorkomen in uw leefomgeving. Het eten van zo'n lokale superfood kan helpen om uw weerstand op te bouwen en allergische reacties op pollen verminderen.”

Openingstijden Pathmos Oase

Wilt u geen honing kopen maar bent u gewoon nieuwsgierig naar Pathmos Oase, schroom dan niet om een bezoekje te brengen. U kunt eventueel een praatje te maken met de vrijwilligers of gewoon genieten van de prachtige tuin. U bent gedurende het seizoen op dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom.