Hulp bij het besparen van energie

01 februari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

De FIXbrigade komt gratis bij u thuis en brengt energiebesparende maatregelen aan.

Iedereen wil in een fijn en comfortabel huis wonen. En het liefst natuurlijk met een zo laag mogelijke energierekening. Om uw huis energiezuinig te maken, kunt u verschillende maatregelen treffen. Bij Energieloket Enschede zijn er verschillende gratis diensten beschikbaar die u kunnen helpen bij het besparen van energie.

De FIXbrigade 

De FIXbrigade komt gratis bij u thuis en brengt energiebesparende maatregelen aan. Dit is geheel kosteloos, inclusief de materialen die ze gebruiken. De FIXbrigade richt zich op inwoners met slecht geïsoleerde woningen. Ze komen langs en lopen samen met u door uw woning en geven advies over hoe u energie kunt besparen. Vervolgens installeren zij energiebesparende maatregelen bij u thuis, zoals tochtstrippen, ledlampen en radiatorfolie.

Een bespaarcoach of energiecoach

Een bespaarcoach geeft inzicht in uw verbruik. Daaruit worden tips en informatie met u gedeeld om uw energieverbruik te verminderen. Heeft u budget om de volgende stap te zetten in het verduurzamen van uw huis, maar weet u niet precies hoe u dit kunt aanpakken? Dan is een energiecoach een optie. Aan de adviezen zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie of een afspraak maken? 

Kijk dan op www.energieloket-enschede.nl of bel 053 - 200 55 75