Info-avond Enschede Energie

05 april 2017

Op maandagavond 10 april organiseert Enschede Energie een informatieavond. Mensen die eerder hun interesse in Enschede Energie hebben getoond, en mensen die lid zijn geworden van Enschede Energie, zijn hiervoor uitgenodigd.

Enschede Energie is een coöperatie die een half jaar geleden is opgericht en van een coöperatie kun je lid worden. Enschede Energie gaat energie, die in Enschede is opgewekt, leveren aan inwoners van Enschede. Zodoende levert Enschede Energie een bijdrage aan vermindering van de CO2-uitstoot, aan de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs en aan een schoner Enschede. Zodat ook de kleintjes van nu als volwassenen in een stad kunnen wonen met een aangenaam klimaat en een schone lucht.

Om dit te bereiken werkt Enschede Energie nu aan een aantal projecten in Enschede met zonnepanelen waar energie opgewekt wordt die aan Enschedeërs wordt geleverd. Iedereen, dus ook landgenoten buiten Enschede, kunnen lid worden van Enschede Energie. Bovendien kunnen alle Nederlanders investeren in de projecten die Enschede Energie nu voorbereidt. Maar alleen de inwoners van Enschede kunnen energie (gas en stroom) afnemen van Enschede Energie.

Vacatures actieve leden

Een coöperatie heeft actieve leden nodig. Daarom worden op 10 april ook meerdere vacatures aangeboden. Uiteraard worden de bezoekers bijgepraat over de stand van zaken van Enschede Energie.

Daarom: mocht u na het lezen van dit bericht zin hebben in Enschede Energie, kom dan langs op maandagavond 10 april om 19.30 uur in buurthuis de Magneet in de Wesselerbrink. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.enschede-energie.nl.