Informatieavond ‘Toekomstgericht Retailmanagement en Leiderschap’ voor binnenstadsondernemers

26 juni 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Samen met ons Ondernemersloket en Hogeschool Saxion hebben we een leergang ontwikkeld speciaal voor retailondernemers van de binnenstad van Enschede. Om binnenstadsondernemers daar meer over te vertellen organiseren we op 4 juli aanstsaande een informatieavond. Bent u binnenstadsondernemer? Dan bent u hier van harte voor uitgenodigd.

Bent u als retailondernemer klaar voor de toekomst? 

De retailbranche kent de nodige ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan de krapte op de arbeidsmarkt, stijgende kosten en toenemende digitalisering. Om uw onderneming toekomstbestendig te krijgen en te houden start Saxion in november 2023 een praktische leergang waarbij u als ondernemer praktische handvatten krijgt om op deze ontwikkelingen in te spelen. Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst over deze leergang ‘Toekomstgericht Retailmanagement en Leiderschap’. 

Leergang speciaal voor binnenstadsondernemers 

In 14 bijeenkomsten nemen ervaren vakdocenten en inspirerende gastsprekers u mee in thema’s als impactvol ondernemen, (online) marketing, AI, personeel en innovatie. 

Naast inhoudelijke onderwerpen geloven wij ook in de kracht van het netwerken. Om hiervoor de gelegenheid te bieden is deze leergang specifiek gericht op ondernemers in de binnenstad van Enschede. Meer informatie vind u op de website van Hogeschool Saxion.  

De informatieavond is gratis 

Aan de leergang zijn wel kosten verbonden. Als inwoner van de Regio Twente zijn er subsidieregelingen mogelijk, waaronder het Twents Fonds voor Vakmanschap. Ook dragen de Provincie Overijssel en het Ondernemersloket van de gemeente Enschede bij om deze leergang mogelijk te maken. Dit betekent dat er een eigen bijdrage over blijft van € 400,-. 

Informatieavond 

We kunnen ons voorstellen dat u graag van tevoren wilt weten of deze leergang wat voor u is. En wat deze leergang u oplevert. Daarom nodigen we u graag uit voor de informatieavond op 

4 juli van 19.00 tot 21.00 uur bij Saxion aan de M. H. Tromplaan 28. Zowel Saxion, Ondernemersloket en het leerwerkloket zijn aanwezig voor informatie en het beantwoorden van vragen. Ook geven wij een voorproefje van wat u tijdens de leergang kunt verwachten Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken met andere binnenstadondernemers. 

Programma 

  • 19.00 uur Inloop en ontvangst met hapje en drankje 
  • 19.30 uur Welkom en start 'proeverij' leergang toekomstgericht ondernemen 
  • 20.30 uur Netwerkborrel 
  • 21.00 uur Einde 

Aanmelden 

Meld u vóór 1 juli aan voor de informatieavond via d.hoek@enschede.nl of 

c.os-joldersma@enschede.nl. Neem gerust een collega-ondernemer mee. Wel graag even aanmelden. Voor vragen zijn we ook telefonisch bereikbaar via 06-13917882 (Duco) of 06-28837966 (Chantal).