Buren(d)eten in Zuid met uw buren op 9, 17 en 23 januari!

19 december 2016

Wij nodigen u uit voor de derde Buren(d)eet in de Stroinkslanden, Wesselerbrink en de Helmerhoek om een hapje te komen eten met uw buren

Als hij kan schuift wethouder Jurgen van Houdt ook graag aan. 

Tijdens deze derde Buren(d)eet stellen we samen met u een plan op over thuis voelen en meedoen voor de buurt.  De vraag die centraal staat op deze avonden is: wat wil ik zelf doen voor de buurt, met de buren, om mij (nog meer)  thuis te voelen in mijn buurt  en om mee te doen?

Achtergrond

In de stadsdeelagenda Zuid is een van de speerpunten het samenleven met verschillende culturen in de wijk. Door met elkaar kennis te maken ontstaat begrip en respect voor en vertrouwen in elkaar. Daarom organiseert stadsdeelmanagement Zuid deze Buren(d)eets.  Een goede manier om met elkaar in gesprek te komen is om bij elkaar aan tafel te schuiven en samen te eten.

Data

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • 9 januari van 18.30 tot 20.30 uur voor de bewoners van de Stroinkslanden in het Stroinkshuis aan het Stroink 64.
  • 17 januari van 18.00 tot 20.00 uur voor de bewoners van de Wesselerbrink bij Power Zuid aan de Zunabrink 12.
  • 23 januari van 19.00 tot 21.00 uur voor de bewoners van de Helmerhoek in Wijkcentrum de Helmer aan de Runenberghoek 12.

Aanmelden en meer informatie

Graag van te voren aanmelden bij Rienke Hofman-Bijlstra, rienke@eurus.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rienke Hofman-Bijlstra van Eurus Advies op telefoonnummer 06 24 97 39 86.