Buurtboost voor Hogeland en Diekman

06 februari 2017

Resto VanHarte organiseert op dinsdag 14 februari een informatiemarkt voor de inwoners van het Hogeland en aangrenzende wijken.

Wil jij Spaans leren, yoga, pottenbakken of iets anders, dan ben je 14 februari van harte welkom in Wijkcentrum de Roef aan de Pastoor Geertmanstraat 17. De markt is van 15.30 uur tot ongeveer 17.30 uur; de toegang is gratis. Het Resto vanHarte-team bereid vele verschillende hapjes die je gratis mag proeven tussen de activiteiten door.

Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden. Activiteiten variëren van barbecues tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en de buurt zo een boost te geven. Geef je Buurt een Boost wordt samen met welzijnspartner Alifa georganiseerd.

Iedereen is welkom

Buurtbewoners kunnen deelnemen aan activiteiten en er is een informatiemarkt waar lokale organisaties vertellen wat ze bieden aan de buurt. Omdat de liefde centraal staat op 14 februari is er muzikale ondersteuning van Charming Music die met romantische, nostalgische liedjes knipoogt naar Valentijnsdag.

Resto VanHarte

Resto VanHarte is hét buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. De Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de echte drijvende kracht is de inzet van onze vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt. Meer informatie vind je op www.restovanharte.nl.