De ideeënbus komt naar u toe!

In het kader van de weken van de wijken heeft de wijkraad Horstlanden Veldkamp in september tijdens de openbare vergadering veel goede ideeën opgehaald bij bewoners.

Voorbeelden hiervan zijn het initiatief om gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen en het gezamenlijk onderhouden van het Volkspark. Maar de wijkraad wilde nog een stap verder gaan: naar de mensen toe  om ideeën op te halen!

Afgelopen zaterdag ging de wijkraad samen met Alifa en de gemeente de wijk in om met bewoners in gesprek te gaan over wat er leeft onder de bewoners en of ze nog ideeën hebben om het wonen in de wijk nog leuker te maken. ’s Morgens stond de ideeënbus bij de Aldi en ’s middags in de Groene Bogen en bij de speelplaats aan de Sterkerstraat. Er ontstonden leuke gesprekken tussen de aanwezigen. 

Het was een geslaagde dag die veel goede ideeën heeft opgeleverd. Deze ideeën worden nog  gepubliceerd op de website van ‘Jij maakt de Buurt’. Hierover volgt op een later moment meer informatie. Heeft u nu al vragen of ideeën voor uw wijk dan kunt u contact opnemen met Niels Jong van stadsdeelmanagement Centrum, n.jong@enschede.nl.