Digitaal een afspraak maken

U kunt 24 uur per dag zelf digitaal een afspraak maken op een door u gekozen tijdstip. In het Stadskantoor werken wij alleen op afspraak. Hierdoor weet u precies wanneer u aan de beurt bent. Wij streven ernaar dat u binnen vijf minuten wordt geholpen. Lees voordat u een afspraak maakt de informatie over het product waarvoor u komt.

Let op: Woont u in het buitenland en wilt u een nieuw reisdocument aanvragen? Dan kunt alleen telefonisch een afspraak maken. Vanuit het buitenland belt u +31 53 481 8181.

Afspraak maken

Nederlanders die in het buitenland wonen
Nederlanders die in het buitenland wonen en een reisdocument willen aanvragen kunnen alleen telefonisch een afspraak maken. Vanuit het buitenland belt u +31 53 4818181.

Afspraak afzeggen
Daarvoor hebben wij uw naam, datum en tijdstip nodig. Laat het ons weten via het contactformulier of bel 14 053.

Aangifte overlijden
Wilt u zelf aangifte doen van overlijden (en niet door de uitvaartondernemer) kijk dan op de pagina Overlijdensaangifte wat u mee moet nemen en bel 14 053 voor het maken van een afspraak.

Spoedafspraak Stadskantoor
Lukt het u niet om op korte termijn een afspraak te maken en heeft u onverwacht met spoed een afspraak nodig? Bel dan 14 053 voor het maken van een afspraak. Vanuit het buitenland belt u +31 53 4818181.