Drie Dolle Dagen in de voorjaarsvakantie

In de wijken Varvik-Diekman, Hogeland en Wooldrik wordt het een actief voorjaar. Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen tot 13 jaar drie dagen lang meedoen met leuke activiteiten.

Speeltuin ’t Varvik is op 2, 3 en 4 mei van 10.00 tot 14.30 uur de ‘hotspot’ van de stad. De Drie Dolle Dagen worden voor de derde keer georganiseerd door verschillende partijen die deel uitmaken van het wijkbeweegteam Hogeland/Diekman, waaronder Speeltuin ’t Varvik, Wijkraad Zuid-Oost Enschede en combinatiefunctionaris Felix van Berkel.

Het kinderfestijn vindt dit jaar voor de derde keer plaats en het succes groeit. Het programma is elk jaar beter en de commissie wijkbudgetten van de wijkraad draagt graag bij om de kinderen in de wijk een leuke voorjaarsvakantie te bezorgen. De activiteiten worden begeleidt door vrijwilligers van de deelnemende partijen en leerlingen die een maatschappelijke stage moeten doen.

Ji Do Kwan, slackline en veel meer

Elke dag is er een stormbaan, een springkussen en zijn er verschillende creatieve activiteiten. Op maandag 2 mei kun je ook schminken, tafelvoetballen, darten, meedoen aan spelletjes buiten of les krijgen in Ji Do Kwan. Dinsdag 3 mei is er Slackline, kun je gezelschapspellen doen of gezonde hapjes maken. Er zijn spellen buiten en er is een speurtocht in de wijk. Op woensdag 4 mei valt er wat te winnen met het Rad van Fortuin, is er een candyman, kun je frisbeeën en zijn er verrassingsactiviteiten.

Gratis deelname

Kinderen die meedoen met de Drie Dolle Dagen, krijgen tussen de middag een lunch. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Felix van Berkel via f.vanberkel@enschede.nl. Meer informatie is ook te vinden op Facebook (wijkbeweegteam Diekman-Hogeland) en twitter (@wbtdiekmanhoge).