Kijk je ogen uit tijdens de Week van de Amateurkunst!

12 mei 2016

Tijdens de WAK (Week van de Amateurkunst) zijn er vele leuke activiteiten te vinden in Enschede. Ook in stadsdeel Oost is veel te beleven.

Tijdens de WAK (Week van de Amateurkunst) zijn er vele leuke activiteiten te vinden in Enschede. Ook in stadsdeel Oost is veel te beleven.

Houd je van beeldende kunst? Ga dan eens kijken bij de expositie van De Vleeschhouwerij in Lumen (Velveweg 54). Of fiets een rondje door het Hogeland. Tijdens de atelierroute KunstKijken op het Hogeland op 29 mei zijn diverse WAK- optredens te bewonderen, zoals in de Ontmoetingskerk.

Wil je actief bezig zijn? Doe dan op 1 juni mee aan de workshop ‘masker van klei’ van Keramiek Atelier Antoinette. En om even rustig te zitten kan je terecht bij de open repetitie van de Koninklijke Enschedese Burger Harmonie. Hoewel rustig? Probeer maar eens stil te zitten bij die swingende muziek…

De Week van de Amateurkunst loopt van 28 mei t/m 5 juni en is van én voor de inwoners van Enschede. Tijdens dit evenement laten ruim 100 Enschedese groepen (koren, muziek-, theater- en dansgroepen en beeldend kunstenaars) zien wat voor leuke dingen zij allemaal doen. Samen zorgen zij voor meer dan 120 activiteiten, verspreid over de hele stad. Bezoek mooie optredens, volg interessante workshops, bekijk inspirerende exposities of kom kijken bij een gezellige open repetitie.

Bekijk het programma op www.wakenschede.nl of haal een gratis programmaboekje op bij de VVV aan het Stationsplein.