Meepraten over toekomst wijkboerderij ‘t Volbert

29 november 2016

Donderdag 1 december houdt het bestuur van bijzondere Wijkvoorziening Park Stokhorst een inloopavond in boerderij ’t Volbert.

De inloopavond is bedoeld voor inwoners van Ribbelt en Stokhorst. De boerderij behoort aan de wijkbewoners. Samen met Eurus Advies wordt er gewerkt aan een toekomstplan voor deze wijkvoorziening. Bewoners van de wijken Ribbelt en Stokhorst wordt gevraagd mee te denken en ideeën in te brengen.

Op het erf van ’t Volbert is een grote boerderij gevestigd, met voorzieningen op de begane grond en op de eerste etage. Een aantal clubs en activiteiten huren ruimtes voor activiteiten. Scouting ’t Volbert doet tal van activiteiten vanuit de bijgebouwen. Er is een basis; maar dat is niet genoeg voor de toekomst. Om de boerderij en het erf te behouden voor de wijk, zal de wijkboerderij moeten uitgroeien naar een echt wijkcentrum met activiteiten van en voor de bewoners in de wijken.

Hebt u ideeën voor jongeren of volwassenen? Binnenactiviteiten of buitenactiviteiten of wilt u eenmalig of vaker iets organiseren: neem de moeite om uw ideeën te delen! Op donderdag 1 december is er vanaf 19.30 uur een inloopbijeenkomst in boerderij t Volbert aan de Magnoliastraat 5.