Nieuw sterrenteam stelt zich voor én doet een oproep

'Wij zijn FC Pietertje en doen mee aan de FC Twente Cup.

De FC TwenteCup bestaat uit vijfentwintig teams die ingedeeld zijn in de categorieën; jongens jong, jongens oud en meisjes. Wij zijn ingedeeld in de categorie jongens jong.

Ons team bestaat uit negen jongens tussen de tien en veertien jaar oud. Wij wonen in de wijken Bothoven en de Laares en gaan met ons team de wijk in om maatschappelijke activiteiten uit te voeren. Dit kan verschillen van afval opruimen in de buurt tot het organiseren van activiteiten in een ouderencentrum.

Oud-Hollandse spelen

Zelf hebben we al een maatschappelijke activiteit uitgevoerd. Dit hebben wij in het Performance Factory gedaan. Hier hebben wij oud-Hollandse spelen aangeboden voor kinderen tussen vijf en vijftien jaar oud. De tweede dag hebben wij een voetbalclinic georganiseerd voor de kinderen uit de buurt.

Dit gehele traject van de FC Twente Cup doorlopen wij met ondersteuning van jongerenwerk  van Alifa. Hierbij doen wij een oproep om een leuke  maatschappelijke activiteit bij ons aan te melden.

Schroom niet om contact Emiel Wilbrink:
emiel.wilbrink.1995@hotmail.com
Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA  Enschede
telefoonnummer: 06-34111954 

Kampioen worden

Naast het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten zijn wij ook volop bezig met het trainen voor het toernooi, ook spelen wij oefenwedstrijden met andere teams die aan de FC Twente Cup meedoen. Wij hopen uiteindelijk kampioen te worden!  U zult in deze rubriek met regelmaat meer van ons horen!'