Nieuwjaarreceptie stadsdeel Oost in Miro Center

Stadsdeel Oost wil in 2016 meer dan ooit tevoren in gesprek met de inwoners

De kantoren uit en de samenleving in. Stadsdeel Oost wil in 2016 meer dan ooit tevoren in gesprek met de inwoners, ondernemers en organisaties die wonen en werken in Enschede Oost. Met de nieuwjaarsreceptie op 5 januari 2016 wordt een trend gezet. “We willen zijn waar mensen elkaar ontmoeten”, zegt Jeroen Hatenboer, stadsdeelwethouder Oost. “We nodigen iedereen uit op het plein midden in het overdekte Miro Center."

Met een hapje en een drankje verwelkomen we het nieuwe jaar. "Er zit ontzettend veel energie in de wijken, sportclubs, verenigingen en bij ondernemers. We willen dat blijven ophalen en proberen dingen mogelijk te maken,” aldus de stadsdeelwethouder.   

Jij maakt de buurt

Initiatieven die leven in Enschede worden allemaal geplaatst op www.jijmaaktdebuurt.nl. De site wordt vernieuwd en inwoners kunnen daar zelf ideeën op plaatsen. Leuk is dat op deze wijze ook te zien wat Enschedeërs doen in andere delen van de stad. Een goed idee kan zomaar overgenomen worden. De website Jij maakt de buurt gaat eind januari live. Met de nieuwjaarsbijeenkomst is de mogelijkheid om delen van de nieuwe site al te bekijken.  

Van harte welkom

Het team van stadsdeel Oost heet u welkom om samen het  nieuwe jaar in te luiden. U bent u van harte welkom op dinsdag 5 januari tussen 16.30 en 18.30 uur. De ondernemers van het Miro Center zorgen voor een smakelijk hapje en een drankje. Voor wie nog verder wil en het voltallige college het beste wil toewensen voor 2016, kan ’s avonds terecht in het stadhuis voor de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie.