Patrick de Kouwer in het zonnetje gezet

25 januari 2017

Het was gezellig druk tijdens de nieuwjaarsreceptie in Enschede West op maandag 9 januari. Vele genodigden hadden de moeite genomen om tijdens een hapje en drankje het nieuwe jaar in te luiden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden mensen in het zonnetje gezet die zich in het verleden bijzonder hebben ingezet voor de wijk. Dit waren Elly Huisman (Twekkelo), Gerrit Brinkman (wijkraad Stadsveld), Janneke en Kees Foekens (wijkraad Pathmos) en Patrick de Kouwer (Bewoners Team Boswinkel).

Voor Patrick de Kouwer was er een speciale verrassing omdat hij de promotietas van ‘Jij maakt de Buurt’ ontving uit handen van wethouder Patrick Welman. Deze tas bevat een aantal duurzame streekproducten. Patrick was vanaf het begin een goede promotor van ‘Jij maakt de Buurt’ en heeft zich jarenlang op verschillende vlakken met hart en ziel ingezet voor Enschede West en in het bijzonder Boswinkel. Bijgaande ‘selfie’ werd op deze middag gemaakt.

Ook iemand verrassen?

Natuurlijk zijn er veel meer mensen die het verdienen om een blijk van waardering te krijgen. Overal zijn aanjagers. Sommigen zijn zichtbaar en anderen niet. Die willen we graag in 2017 in het zonnetje zetten. We vragen jou om iemand hiervoor te nomineren! Ken jij iemand die het ook verdient om in het zonnetje gezet te worden? Iemand die uitzonderlijk veel betekent voor anderen, de buurt’, dorp of wijk? Laat het ons weten! Stuur een mail naar jijmaaktdebuurt@enschede.nl o.v.v. “In het zonnetje”. Wij hopen de komende tijd veel mensen te kunnen verrassen.