Schaatsmiddag weer groot succes

Voor 60 kinderen die naschools sporten op de Plaza’s in West was het woensdag 9 december feest.

Zij konden  onder begeleiding van hun docenten Imke Groener, Mannes Verwer,  Tom Slotman en stagiaires schaatsen op de IJsbaan Twente. Dit was alweer de vierde in de reeks.

De kinderen hebben hun eigen deelname verdiend door het behalen van stempels. Tien keer naschools sporten betekende ook tien stempels die nodig waren om deel te kunnen nemen aan het schaatsfestijn. Geen probleem voor deze enthousiaste naschoolse sporters. Ze genoten van allerlei leuke spelletjes op en rond de ijsbaan en er kon ook nog een echt schaatsdiploma behaald worden. Het was een super geslaagde en gezellige middag die door de combinatiefunctionarissen Sport en Onderwijs in samenwerking met stadsdeelmanagement West van de gemeente Enschede werd georganiseerd.

Schaatsen in de kerstvakantie

Ook in de kerstvakantie is er natuurlijk wat te doen voor de basisschoolkinderen. Op woensdag 23 december tussen 13:30 – 16:00 uur is er weer een vakantie-instuif in de Pathmoshal met tennis, voetbal en verschillende stormbanen. De toegang is gratis voor de kinderen. We hopen veel kinderen te zien tijdens dit leuke evenement!