Scoren met Eilermark

Maandag 1 februari wordt in en rond sportcomplex Eilermark (Ekersdijk 220, Glanerbrug) een sportieve middag georganiseerd voor senioren.

Inwoners vanaf 50 jaar zijn welkom om gratis kennis te maken met beweegactiviteiten zoals bewegen op muziek, nordic walken en bewegen op een fitnesstoestel voor senioren. Om 13.00 uur wordt gestart met koffie/thee en vanaf 13.30 uur zijn er twee rondes waarin een

beweegactiviteit gekozen kan worden. Naast de sportieve activiteiten is gezelligheid erg belangrijk. De middag eindigt om 15.00 uur met een pubquiz met leuke prijzen.

Fit het nieuwe jaar in

Scoren met Eilermark is een gezondheidsproject voor senioren die twaalf weken lang gratis en op een laagdrempelige manier kunnen deelnemen aan bewegingsactiviteiten. Op het programma staat onder andere nordic walking, Tai Chi, fitness en gymnastiek. Met de groepen wordt ook een bezoek gebracht aan het Trainingscentrum van FC Twente en na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname. Inzet is om het vitaal ouder worden te bevorderen.

Senioren die erover denken om meer te bewegen, maar nog niet weten welke beweging bij hen past, zijn van harte welkom. Buren, kennissen of bekenden meenemen mag. Aanmelden is niet nodig. Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Jantinette van Haagen: 06-51091400.

Lees meer over Scoren met Eilermark op de website van FC Twente, initiator van Scoren in de Wijk.