Speciale openingstijden December 2015 - Winkelhart Enschede

Winkelhart werkt aan het optimaliseren van de bereikbaarheid, parkeergelegenheid en de veiligheid van de binnenstad. Daarnaast werken ze aan een bruisende binnenstad voor winkeliers en het winkelend publiek. Winkelhart denkt bijvoorbeeld mee over herstructurering en inrichting, maar ook over het organiseren van populaire evenementen voor de binnenstad.

Winkeliersvereniging Winkelhart Enschede bestaat sinds 1998 en is geboren uit de behoefte aan gezamenlijke belangenbehartiging voor en door ondernemers in de binnenstad van Enschede. Winkelhart Enschede bestaat uit een dagelijks bestuur van 12 bestuurders en heeft plusminus 200 leden. Samen zorgen ze voor een aantrekkelijke binnenstad met een gezond ondernemersklimaat. Daar zijn wij trots op en hier dragen wij graag aan bij!

Door overleg met betrokken winkeliers, politie en gemeente streven wij naar een gezond ondernemersklimaat! Winkelhart Enschede staat voor ondernemerschap, samenwerking en vooruitgang. Ons hart ligt bij de binnenstad van Enschede, daarvoor maken wij ons samen sterk. Dit noemen wij ook wel Noaberschap!

Klik hier voor een overzicht van de speciale openingstijden in december 2015.