The Future of High Tech 24 & 25 May

Op 24 en 25 mei komen ondernemers, leiders uit de industrie en investeerders uit de hele wereld naar Twente, om elkaar te ontmoeten en deel te nemen aan een inhoudelijk programma waarin disruptieve innovatie en ondernemerschap centraal staan.

Doel van het evenement is om direct bij te dragen aan de groei van nieuwe en bestaande high tech bedrijven door ze bijvoorbeeld de juiste internationale contacten op te laten doen. Als je investeerders of juist investeringskansen wilt vinden, of als je partners uit de industrie of jong talent wilt ontmoeten: dan mag je dit evenement niet missen.

The Future of High Tech is aangesloten bij het Startup Fest Europe, waarmee Nederland zich internationaal als broedplaats voor startups en innovatieve bedrijven op de kaart zet. Het evenement The Future of High Tech wordt georganiseerd door Technologie Kring Twente, Kennispark Twente, Saxion en de Universiteit Twente. Startup Fest Europe is een initiatief van Neelie Kroes, special envoy bij StartupDelta.

Meer informatie

Op de website www.thefutureofhightech.com vind je meer informatie over het evenement. Binnenkort maakt de organisatie nog meer inspirerende sprekers bekend.

30 maart 2016 start de verkoop van de tickets voor het evenement via de website.