Verslag FC Twente CUP.

2 December is de FC Twente CUP ook weer van start gegaan.

De FC Twente CUP staat voor Sportiviteit, solidariteit, samenhang in de wijk en vooral plezier.Dit is een project wat zich verspreid heeft over de gehele regio Twente, maar dit jaar doet er ook een team uit onze wijk de Laares mee!

2 December was het dan eindelijk zover, we mochten langs komen in de Grolschveste voor een voorlichting waarin onder anderen Hidde ter Avest en Maud Roetgering, zij komen uit voor het mannen en het vrouwen elftal van FC Twente. Na de voorlichting is er een contract door ons ondertekend en hebben we een teamfoto laten maken.

Ook zullen wij met ons team in de kerstvakantie 28 December komen helpen bij de spelactiviteiten in de Polaroid, je kunt ons vinden in het deel bij Bouncz. Er zullen vele leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd worden voor de kinderen. Wij zullen daar als team ook een leuke en sportieve activiteit komen draaien.

Dit allemaal om ons ultieme doel te bereiken, het grote FC Twente toernooi op het sportcomplex van de club. Tijdens dit traject kunnen we mooi prijzen winnen zoals shirtjes, ballen, kaartjes en meet and greats. Behalve trainingen en oefenwedstrijden zullen wij ons ook inzetten voor buurtbijdrages, dus heeft u een mooie klus voor ons, of kent u iemand die een mooie klus voor ons heeft? Geef dan een belletje!

We hopen van jullie te horen!

Groetjes,

Pietertje FC