Winter Wonderland

De binnenstad in Enschede is tot en met 3 januari omgetoverd tot Winter Wonderland.

Met een ijsbaan op de Oude Markt, de Long Lane of Love, de culturele Stadsherberg, muziek en verlichting wordt volop ingezet op sfeer en beleving.

IJsbaan rondom Brandmonument

Het hart van Winter Wonderland vormt ook dit jaar de prachtig aangeklede deels overdekte ijsbaan. De 450 m2 grote baan is zo opgezet dat het Brandmonument er deel van uitmaakt en bezoekers er omheen kunnen schaatsen. Naast de ijsbaan is er een sfeervol ingericht schaatscafé waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke winterse versnaperingen. De ijsbaan is dagelijks geopend van 10.00 - 19.00 uur en op woensdag tot 21.00 uur.

De Stadsherberg als cultureel rustpunt

In de sfeervolle Winter Wonderland Stadsherberg in de Burgerzaal van het stadhuis kunnen stadsgenoten van 19 t/m 23 december bij elkaar aan tafel schuiven voor een praatje, een hapje en een programma vol cultuur. Van muzikale en theatrale optredens tot verhalen en gedichten en van film tot kunst en kitsch workshops. De Stadsherberg is van 19 t/m 21 december geopend van 14.00 - 20.00 uur en 22 en 23 december van 14.00 - 21.00 uur. 

Kijk ook op www.winterwonderland.nu.