Innovatieve mkb-bedrijven kunnen zich nu aanmelden voor KVK Innovatie Top 100

11 juli 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

KVK roept alle innovatieve mkb-ondernemers in Nederland op zich aan te melden voor de KVK Innovatie Top 100 2024, de grootste innovatie-etalage van Nederland. De innovaties worden onder andere beoordeeld op originaliteit, groeipotentie, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving. Het product of de dienst dient op de markt te zijn gebracht.

Inschrijven kan tot en met 1 augustus via https://www.kvkinnovatietop100.nlexterne-link-icoon.

Nieuw is dat ondernemers zich inschrijven voor één van vijf categorieën: Circulaire Economie, Energietransitie, Arbeidsmarkt en Samenleving, Voeding, Water en Infrastructuur of Gezondheid en Zorg. Per categorie worden twintig finalisten benoemd en drie winnaars gekozen (goud, zilver en brons).

Vakjury’s

Elke categorie heeft zijn eigen vakjury. Deze juryleden zijn op de hoogte van de laatste innovaties op de markt en hebben relevante kennis om de innovaties te beoordelen. In oktober worden de 100 bedrijven en hun innovaties gepresenteerd aan het Nederlandse publiek en in november, tijdens het KVK Innovatie Top 100 Event, wordt duidelijk wie de drie winnaars per categorie zijn. KVK maakt dan ook bekend welke ondernemer zich het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen.