Corona: aangepaste dienstverlening

Vanwege het coronavirus nemen wij een aantal maatregelen. Bekijk per onderwerp waar u rekening mee moet houden. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Gronausestraat verbeteren fietsveiligheid

De fietsveiligheid in de Gronausestraat wordt aangepakt.  Met name het gedeelte vanaf de kruising met de Nieuw Frieslandstraat tot de kruising met de Kerkstraat laat te wensen over. Belangrijk daarbij zijn de veiligheid van fietsers, veilig kunnen oversteken en de slechte zichtbaarheid ter hoogte van de kruisingen.

Het Fietsveiligteam presenteert de plannen voor een veilige Gronausestraat

De afgelopen maanden heeft het Fietsveiligteam gewerkt aan maatregelen om de Gronausestraat veiliger te maken voor fietsers. Dit team bestaat uit betrokken aanwonenden, ondernemers en gebruikers van de Gronausestraat. Zij werden hierbij gefaciliteerd door medewerkers van de gemeente Enschede. Bekijk op de video hoe zij dit proces toelichten en alle maatregelen bespreken. Of lees meer over de maatregelen en bekijk tekeningen en foto's.

Veel gestelde vragen

Wilt u meer weten over hoe het Fietsveiligteam en hoe de maatregelen tot stand zijn gekomen? Bekijk dan de meest gestelde vragen.

Voorafgaand en tijdens de online bijeenkomst van het Fietsveiligteam hebben we nog veel vragen ontvangen. Deze vragen en antwoorden verwachten wij binnenkort toe te kunnen voegen aan het overzicht met de meest gestelde vragen.

En zou dit zinnetje kunnen worden toegevoegd? Er wordt gewerkt aan de antwoorden op de vragen die gesteld zijn.

 

De plannen

Bekijk de plannen voor het dwarsprofiel, de busdrempels, de kruising Kerkstraat/Tolstraat enzovoort.

Veel gestelde vragen

Lees de veelgestelde vragen over het Fietsveiligteam en de maatregelen die het team heeft gekozen.

Veel gestelde vragen informatiebijeenkomst 26-mei-2020

Na de online informatiebijeenkomst van 26-mei-2020 geven de leden van het Fietsveiligteam antwoord op uw vragen.