Nieuws Gronausestraat

Online bijeenkomst: dinsdag 26 mei van 19:00 – 20:00

Tijdens de online bijeenkomst op dinsdag 26 mei van 19:00 – 20:00 geven de leden van het Fietsveiligteam antwoord op uw vragen. Ook is het mogelijk om tijdens de online bijeenkomst vragen te stellen via een chat-mogelijkheid.

Doe mee met de bijeenkomst

Wilt u deelnemen aan de online bijeenkomst? Aanmelden vooraf is niet nodig. Klik op 26 mei om 19.00 uur op de knop en u doet mee (via Zoom).

13 maart 2020: Informatieavond 17 maart gaat niet door

De geplande informatie-avond over het fietsveiliger maken van de Gronausestraat op 17 maart gaat niet door in verband met de kabinetsmaatregelen rond het Coronavirus. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zal deze via deze pagina bekend gemaakt worden.

9 maart 2020: Verslagen Leerlingenraad FVT, Keolis, Liberein

PDF20190617 Notulen Leerlingenraad FVT

PDF20190702 Notulen bijeenkomst Keolis - Gemeente Enschede

PDF20190524 Notulen bijeenkomst Liberein

9 juli 2019: ‘Fietsveiligteam’ bepaalt mee!

Dat de straat veiliger moet worden voor fietsers, is duidelijk. Hoe we dat het beste kunnen aanpakken nog niet. Daarom willen we bewoners, ondernemers en overige belanghebbenden een (mee)bepalende rol geven in het maken van de plannen. We zoeken 8-10 gedreven Glanerbruggers  die, onder begeleiding van een extern deskundige, vanaf september aan de slag gaan.

Heeft u goede, creatieve en realistische ideeën? En wilt u actief meedenken over het definitieve plan? U kunt zich nog melden tot 20 juli a.s. via fietsveiligteam@enschede.nl.

In de brief aan belanghebbenden leest u meer informatie over wat we van u vragen, het proces en de planning.

Verslag gesprek Fietsersbond met gemeente Enschede

Op 18 april 2019 vond een gesprek plaats tussen de Fietsersbond en de gemeente Enschede. PDFVerslag gesprek fietsersbond met gemeente