Jurgen van Houdt weer wethouder in West

13 juli 2022
Uitgelicht Nieuws
Jurgen van Houdt

Ik ken West inmiddels goed. Het is een stad op zich. Ons stadsdeel heeft wijken, een bedrijventerrein, een havengebied, een stuk snelweg, landelijk gebied en dorpen.

Het is waardevol om de persoonlijke contacten die ik opbouwde, te behouden. Zo kunnen we snel verder met de vele mooie ontwikkelingen in dit stadsdeel. Zoals de afronding van het nu al prachtige dorpsplein in Usselo, de belangrijke rol van buurthuis De Boei in het hart van Pathmos, de Multi Functionele Accommodatie (MFA) de Zweede en, niet te vergeten, de verdere ontwikkeling van het groen op onze historische Usseleres.

Als wethouder houd ik mij de komende jaren ook bezig met jeugd en gezin, onderwijs, gezondheid, de opvang van kwetsbare inwoners en gelijke kansen voor vooral opgroeiende jeugd; allemaal zaken die ik bij de ontwikkelingen in West ook in het oog wil houden. Hoe gaaf is het dat we vanuit De Boei initiatieven kunnen nemen waarbij dingen samenkomen! Mochten er zaken zijn die mensen onder mijn of onze aandacht willen brengen, laat het weten!

West hoort graag wat er leeft. Mailen kan naar: stadsdeelmanagementwest@enschede.nl