Kerstmarkten in Stadsdeel Oost

29 november 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

In stadsdeel Oost zijn er de komende tijd meerdere kerstmarkten.

  • Kerstmarkt in het Wooldrikspark
    Op zaterdag 9 december is er van 14.00 tot 20.00 uur weer een gezellige sfeervolle kerstmarkt in het Wooldrikspark. E r zijn nog kramen te huur. Wees er snel bij op = op! Mail voor meer informatie naar: vriendenkringaczo@gmail.com.
  •  Kerstmarkt bij Lumen
    Op donderdag 21 december zijn de kerstman en zijn elfjes van 16.00 tot 21.00 uur bij Lumen. Kom ook langs om marshmallows te roosteren of voor een leuke activiteit voor de kinderen. U kunt er ook genieten van de midwinterhoornblazers. Kom gezellig langs en geniet van de kerstsfeer. 
  • Kerstmarkt bij de Vrije Ruimte
    Op 8 december is er van 15.00 tot 20.00 uur een Kerstmarkt bij de Vrije Ruimte bij voetbalclub Tubanters 189 aan de Olympialaan 20. Het wordt een gezellige kerstmarkt voor en met bewoners. Er zijn kerst- en winterproducten te koop en een heleboel lekkers! En er klinkt ook nog eens een sfeervolle midwinterhoorn. Kom gezellig langs en neem een kijkje bij de Vrije Ruimte! 

De Vrije Ruimte is de samenwerking tussen Tubanters 1897, Power Oost, Sportaal, Weerfit, Alifa en Wijkteam Oost en nog een aantal organisaties.