Kinderboerderij Noord ontvangt donatie

01 februari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Op 16 december ontving Kinderboerderij Noord een cheque ter waarde van € 500,-. uit handen van Monique Wijlens van Rabobank Zuid Oost Twente.

Bestuursleden en de beheerder van de kinderboerderij waren aanwezig.

De bijeenkomst begon met een kort woord van dank en waardering. Zij benadrukte het belang van de kinderboerderij en hoe deze bijdraagt aan educatie en recreatie voor kinderen. Ook prees zij de inzet en inspanningen van de kinderboerderij om dit mogelijk te maken. 

Na deze lovende woorden werd de cheque aan kinderboerderijbeheerder, Jordi Grashof overhandigd. De kinderboerdij is erg dankbaar voor de gulle donatie en zoekt er een mooie bestemming voor.

De kinderboerderij is een geliefde plek voor buurtbewoners en bezoekers van buitenaf. Kinderen kunnen kennismaken met verschillende diersoorten en leren over hun verzorging. Ook zijn er educatieve activiteiten, zoals workshops en rondleidingen.

De kinderboerderij Enschede Noord gaat de donatie goed besteden zodat iedereen er nog jaren kan genieten. Niet alleen van de educatieve en recreatieve activiteiten maar ook van de rust en de natuur. 

Website: kinderboerderij noord