Maak het verschil als vrijwilliger bij Het Stevenfennehuis

27 december 2022
Nieuwsoverzicht
stevenfennehuis

Stelt u een klein beetje van uw tijd beschikbaar?

Het Stevenfennehuis aan de Boekweitstraat is het thuis van 21 bewoners met dementie. Zij krijgen er professionele zorg. Het team stimuleert de bewoners ook om te leven zoals zij het gewend zijn. Kortom een plek waar het fijn wonen is. Gewoon, als thuis. Als vrijwilliger maakt u een wereld van verschil in het leven van deze bewoners. Stelt u een klein beetje van uw tijd beschikbaar?

Van samen met een bewoner wandelen tot aan helpen bij het gezamenlijk koffiedrinken of een activiteit. U kunt op heel veel verschillende manieren uw steentje bijdragen. Wilt u meer weten? Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen of bezoek de website www.hetstevenfennehuis.nl. Telefonisch is het Stevenfennehuis te bereiken via 053 – 230 05 92.

Over Het Stevenfennehuis

Het Stevenfennehuis is een kleinschalige woonzorglocatie van Dagelijks Leven. Deze landelijke zorgorganisatie biedt door heel Nederland gespecialiseerde dementiezorg, betaalbaar voor iedereen. Ook met alleen AOW als inkomen. Elk huis staat midden in de wijk en heeft een grote tuin. Het team zorgt voor een vertrouwde omgeving. Het is een plek waar:

  • ze gehoord en gezien worden. 
  • ze hun eigen keuzes mogen maken.

Het team bestaat uit professionele zorgmedewerkers, activiteitenbegeleiders en de kok die dagelijks voor een verse maaltijd zorgt.