Meer grip op uw energie- en gasverbruik

07 september 2022
Uitgelicht Nieuws
man bij de meterkast

Energie- en gasbesparing wordt steeds belangrijker. Vul de vragenlijst over energiebesparing in en ontvang een Verbruiksmonitor (t.w.v. €99). Met een verbruiksmonitor bespaart u ongeveer 10% op uw energierekening.

Bijna iedereen is ermee bezig; stijgende energie- en gasprijzen. Energie en gasbesparing wordt daarom steeds belangrijker. Namens Energieloket Enschede brengen Stichting Pioneering en Saxion Hogeschool in kaart of huishoudens de laatste maanden besparen op hun aardgasverbruik. Helpt u mee om een goed beeld te krijgen door de vragenlijst in te vullen? De eerste 100 deelnemers ontvangen een gratis Verbruiksmonitor (ter waarde van. € 99). 

Onderzoek

Stichting Pioneering onderzoekt samen met Saxion Hogeschool wat het effect is van het beter inregelen van de cv-ketel en radiatoren. In 2020 en 2021 zijn bij 350 woningen van inwoners van de gemeente Enschede de cv-ketels opnieuw ingeregeld en bij 80 woningen zijn de radiatoren ingeregeld. Om het effect van het inregelen bij deze woningen goed te kunnen bepalen is aanvullende informatie nodig. Saxion Hogeschool en Stichting Pioneering willen graag weten of de gemiddelde bewoner in de gemeente Enschede de afgelopen twee jaar is gaan besparen. Met deze informatie krijgen de onderzoekers een goed beeld van de gemiddelde energiebesparing en kunnen daarmee bepalen wat het effect is van het inregelen van de cv’s en radiatoren. 

Vragenlijst

Door de vragenlijst in te vullen doet u mee aan het onderzoek. U vult enkele vragen in over uw energieverbruik. De eerste 100 deelnemers ontvangen een Verbruiksmonitor (ter waarde van € 99). 

Bekijk meer informatie over de EnergyFlip Verbruiksmonitor. Goed om te weten: voor het aansluiten van de verbruiksmonitor heeft u een stopcontact in de meterkast nodig.