Muzikale start van 2024 in Stadsdeel Oost

12 januari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Leerlingen van basisschool Wereldwijs openen het jaar met het lied 'Als je ervoor gaat'.

17 leerlingen van basisschool Wereldwijs uit Glanerbrug hebben afgelopen donderdag het jaar muzikaal geopend met het lied ‘Als je ervoor gaat’. De leerlingen hebben meegedaan aan het kerstgala 2023 en vormden met 180 andere kinderen uit Nederland de grootste schoolband van Nederland. Speciaal voor Stadsdeel Oost gaven ze nog een keer een spetterend optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Stadsdeelwethouder Niels van den Berg deed een terugblik op 2023 en deelde de ambities voor het komende jaar. Benadrukt werd dat in samenwerking en met elkaar veel bereikt kan worden. Inwoners en partners hebben elkaar nodig voor een veilige en leefbare buurt. Speciale dank ging uit naar het echtpaar Huisjes die in Velve-Lindenhof beiden actief zijn en met raad en daad klaar staan voor de bewoners van de wijk. Zij ontvingen van stadsdeelmanager Inge Stegeman een mand gevuld met specialiteiten van Pinna.

De ruim honderd aanwezigen maakten van het moment gebruik om elkaar te spreken en contacten te leggen. Plannen voor het nieuwe jaar zijn er genoeg waarbij jeugd en het veilig opgroeien speerpunten zijn voor het komende jaar. Talent is er in ieder geval in Stadsdeel Oost. Dat hebben de kinderen van Wereldwijs nog eens bewezen.