Niels van den Berg opnieuw stadsdeelwethouder in Oost

13 juli 2022
Uitgelicht Nieuws
Niels van den Berg

De komende vier jaar mag ik opnieuw Stadsdeelwethouder in Oost zijn. Een rol waar ik blij mee ben en waar ik me, ook letterlijk, in thuis voel.

De afgelopen periode is er veel in gang gezet waar we de komende jaren verder aan kunnen werken. We gaan woningen bouwen, proberen weer een zwembad in Glanerbrug mogelijk te maken, maar boven alles: zorgen voor een fijne en veilige woonomgeving. Daar hebben we de samenwerking van partners en inwoners bij nodig. Dan komt er beweging en een merkbare verandering. 

Voor stadsdeel Oost heeft de toekomst van de jeugd en de aanpak van drugs en daarbij horende problemen mijn volle aandacht. Blijf mij vooral aanspreken met wat er leeft op straat, thuis, op school of bij de (sport)vereniging. Het zijn signalen die vaak in de hele stad spelen en waar we als college, gemeenteraad en samenleving iets mee kunnen doen.
 
Wilt u iets aan mij kwijt of in contact komen met mij, mail dan naar stadsdeelmanagementoost@enschede.nl of spreek me gewoon even aan tijdens één van mijn bezoeken aan de wijken.