Nieuw Play @ the Pool in het zwembad

14 juli 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Om de zomervakantie extra goed te beginnen, organiseert Sportaal van 24 t/m 27 juli de eerste editie van Play@ the Pool. Dat betekent vier dagen waterpret bij het Aquadrome, zowel binnen als buiten. Van maandag tot en met donderdag, tussen 11:00 – 13:00 uur, is er voor alle kinderen uit Enschede en omgeving een leuk programma samengesteld. 

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen vier dagen lang klimmen, klauteren, rennen en vooral heel veel waterplezier maken. Het programma is opgesplitst voor twee doelgroepen. Er is een programma voor kinderen met zwemdiploma en voor kinderen die nog niet zwemvaardig zijn.

Ook wordt er elke dag een Enschedees Kampioenschap georganiseerd. De eerste dag wordt het EK watermat lopen gehouden, dinsdag het EK balmikken, woensdag het EK objecten opduiken en op donderdag het EK survivallen. 

Er zitten geen extra kosten aan deze activiteit verbonden. Iedereen met een geldig entreekaartje mag deelnemen en kan de hele dag in het zwembad blijven. Sportaal wil bewegen stimuleren en daarom is de vierde dag gratis als je de eerste drie dagen ook hebt deelgenomen. Let wel de reguliere huisregels gelden, dat betekent dat kinderen jonger dan 9 jaar uitsluiten toegang hebben onder begeleiding van een volwassene en dat kinderen die niet zwemvaardig zijn zwemvleugels moeten dragen.

Beloning deelnemers Play@

Kinderen die in de afgelopen periode 10 keer hebben meegedaan aan de Play@ activiteiten van Sportaal in de wijk en hierdoor een volle stempelkaart hebben, krijgen op vertoon van deze stempelkaart een keer gratis entree.

Aangepaste openingstijden zwembad

De hele zomervakantie van zaterdag 22 juli tot zondag 3 september is het zwembad elke dag geopend. Van 11:00 tot 18:00 uur is het binnen- en buitenbad open en ’s morgens is er iedere ochtend van 07:00 tot 09:00 uur ruimte voor baantjes zwemmen in het binnenbad.

Bestel tickets eenvoudig online via www.sportaal/tickets.