Nieuwe buurtwerker Incluzio

01 februari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Sanne Hofmeijer stelt zich graag aan u voor

Hallo West! Bij deze wil ik me even voorstellen! Ik ben Sanne Hofmeijer. Sommige mensen zullen mij nog kennen van mijn werk als wijkwerker bij Alifa. Sinds 2 januari ben ik buurtwerker bij Incluzio Enschede in Stadsveld en Pathmos. Ook ben ik coördinator van Wijkwijzer De Boei.


Ik loop en fiets regelmatig een rondje door de wijk. Ziet u  mij? Spreek me dan gerust aan. Ik ben namelijk erg benieuwd naar u en hoe u het wonen in uw wijk vindt. Samen met buurtbewoners, vrijwilligers en organisaties hoop ik Pathmos en Stadsveld tot nog mooiere wijken te maken om te wonen. Ik ken veel mensen in Enschede, dus kan u helpen als u bijvoorbeeld anderen wilt ontmoeten of wilt meedoen aan een leuke activiteit.

Ook kan ik helpen om uw ideeën voor de buurt werkelijkheid te laten worden. Bijvoorbeeld door samen een wijkbudget aan te vragen of te zoeken naar een locatie voor een activiteit. Ik ben er ook voor u als er iets bij u thuis of in de buurt speelt waar u ondersteuning bij nodig hebt. Als ik zelf niet meteen kan helpen, kijk ik of er een buurtbewoner, vrijwilliger of organisatie is die hierin iets kan betekenen.

Ik heb veel zin om in West te werken. Ik ben heel hartelijk ontvangen en ik hoop dat ik iets voor de wijk(en) kan betekenen.  

Heeft u nu al een vraag voor mij? Ik ben vaak bij wijkcentrum De Boei, dus loop er gerust eens binnen. Of bel, app of mail mij om een afspraak te maken.

Bewoners uit Boswinkel kunnen terecht bij mijn collega Josje Smits Telefoonnummer: 06 - 57 21 91 56
e-mailadres: jsmits@incluzio.nl. Groeten en tot ziens in de wijk!

Sanne Hofmeijer, buurtwerker bij Incluzio Enschede
Telefoonnummer: 06 -33 01 94 13
e-mailadres: sanne.hofmeijer@incluzio.nl