Nieuwjaarsreceptie Noord

19 januari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Op 10 januari begon het nieuwe jaar goed met de Nieuwjaarsreceptie bij de Grolsch Veste

Stadsdeelwethouder Arjan Kampman en stadsdeelmanager Inge Stegeman keken terug op 2023 en blikten vooruit op het nieuwe jaar.

In het zonnetje gezet

De volgende vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet. Zij ontvingen mooie ‘zonnetje-manden’ met smakelijke lekkernijen. Deze manden werden verzorgd door Stichting Boerderij de Viermarken.

  • Mieke Jansen en Albert Haarman zijn al jaren actief in Roombeek, de wijkbudgetcommissie en buurtvereniging Schuringsweide. Zij zorgden voor plaatsing van het gedicht ‘Enschede Huilt’ van Willem Wilmink aan de Lonnekerspoorlaan.
  • Martin van Rijs is al een tijd betrokken bij allerlei initiatieven in de wijk. Van een bewonersfestival, hulp bij een buurthuis tot kinderboerderij. Daarnaast vervult hij een cruciale rol in de wijkbudgetcommissie Deppenbroek.
  • Louise Steenhuizen is vrijwilligster bij Speeltuin Mekkelholt. Zij kent de behoeften van de jeugd en pakt allerlei taken op. Zij ontvangt de mand op een later moment.
  • Gerard Stegeman 
    Maandelijks verschijnt de wijkkrant Twekkelerveld. Reporter Gerard gaat op zoek naar de laatste nieuwtjes uit de wijk. Zijn inzet voor de krant is van onschatbare waarde. Ook is hij al jaren bevlogen lid van de wijkbudgetcommissie Twekkelerveld.
  • Rahadi Heeg
    Hij is zeer actief bij en voor V.V. Rigtersbleek, beheert het ontmoetingspark, wast de kleding van alle teams en fluit zelfs bij de wedstrijden. Dankzij Rahadi haalde Rigtersbleek vorig jaar het KNVB ARAG Fairplay certificaat binnen.