Nieuwjaarsreceptie Noord goed bezocht

25 januari 2023
Nieuwsoverzicht
collage van de nieuwjaarsreceptie in stadsdeel noord met een sfeerbeeld en de vrijwilligers die door de stadsdeelmanager ende stadsdeelwethouder in het zonnetje werden gezet

Op 10 januari is het nieuwe jaar mooi gestart met de Nieuwjaarsreceptie Noord bij Manege het Twentsche Veld. Tijdens de bijeenkomst blikten stadsdeelwethouder Arjan Kampman en stadsdeelmanager Inge Stegeman terug op de hoogtepunten uit 2022. Ook keken ze vooruit naar het nieuwe jaar.

5 vrijwilligers(groepen) in het zonnetje 

Zij ontvingen een krat met heerlijke lekkernijen van de stichting Boerderij Viermarken.

Ray Griët

Kookt als Chef kok bij buurthuis Beien met een tiental vrijwilligers, die Ray begeleidt en ondersteunt.

Gerard Eulink

Kookt al geruime tijd bij de eetsoos in het Dorpshuis in Lonneker. In het Dorpshuis is hij als beheerder vrijwel dagelijks te vinden.

Stichting Samen Twekkelerveld

(Alof Zwaving, Sandra Zwaving en Louis van Roden)
De stichting runt de plek aan de Steenbokstraat en verzorgt activiteiten voor wijkbewoners. Ze organiseert de intocht van Sinterklaas, Kerstmarkt, het Zomerfestival en Halloweenfeest. Ook knappen ze gedoneerde fietsen op en delen deze gratis uit.

Herman Burkink

Herman heeft een actieve rol in enkele buurtinstellingen en commissies. Hij is:

  • penningmeester bij Huis van Verhalen
  • secretaris voor de Stichting Seniorenplatform Enschede 
  • lid van de wijkbudgetcommissie Mekkelholt. 

Yusuf Seyfi

Yusuf is 1 van de gezichten van het buurthuis Beien. Hij is gastheer, geeft Turkse les en neemt deel aan de kookclub. Hij hielp bij Buurtcamping Noord en organiseert regelmatig activiteiten voor de buurt met andere bewoners.