Nieuws van Kinderboerderij Enschede Noord

13 december 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Bij kinderboerderij Enschede Noord, werd de laatste maanden weer hard gewerkt.

Bij kinderboerderij Enschede Noord, werd de laatste maanden weer hard gewerkt. Niet alleen met  de dagelijkse, liefdevolle verzorging van alle bewoners op de boerderij. Maar er werd ook volop onderhoud gepleegd. Er is geschilderd en er is een extra verdieping (zolder) in het hoofdgebouw gemaakt. Deze dient als droge opslagruimte.

Samenwerking met volkstuinvereniging

In 2023 is de samenwerking met de naastgelegen volkstuinenvereniging nieuw leven ingeblazen. Voorbeelden zijn de voor- en najaarsmarkt. Deze worden in 2024 voortgezet, net als nieuwe initiatieven.

Vrijwilligers gezocht

De kinderboerderij Enschede Noord draait voor een groot deel op bevlogen vrijwilligers die zich inzetten voor hun wijk. Er zijn veel plannen, maar niet voldoende vrijwilligers. Heeft u een paar uur per maand tijd? Ook zoekt de kinderboerderij Noord versterking in het bestuur!

Heeft u affiniteit hebben met financiële zaken? Of ziet u een rol als penningmeester of secretaris wel zitten? Kom dan eens vrijblijvend meekijken tijdens de vergaderingen. Voor eer informatie kunt u mailen naar: voorzitter@kinderboerderijenschedenoord.nl 

Gezellige kerstsfeer

Pas geleden ontving de Kinderboerderij namens wijkbudget Deppenbroek 2 Kerstbomen vol lampjes.  Hiermee ziet het er komende weken rondom de kinderboerderij nog gezelliger uit. Dit werd mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage vanuit: www.jijmaaktdebuurt.nl.

Alle bewoners, personeel, vrijwilligers en bestuurders van de kinderboerderij wensen u ”Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig Nieuwjaar”.