21 en 22 mei: Fête de la Nature

18 mei 2016

Fête de la Nature is een natuurfestival dat is overgewaaid uit Frankrijk. Sinds 2015 doet ook Nederland mee. En dit jaar is Enschede uitgeroepen tot de hoofdstad van het festival!

Wie organiseert het?

Anders dan anders is er niet één organisator van het festival: we doen het samen! Er is dus geen kaartverkoop, winstoogmerk of festivalreglement. Ieder jaar is het weer een verrassing welke evenementen en feestjes georganiseerd worden. Het is in ieder geval de bedoeling dat er zoveel mogelijk mensen op een feestelijke en verrassende manier in contact komen met de verschillende facetten van de natuur. Op www.fetedelanature.nl kun je zien welke activiteiten er allemaal gepland staan.

Wanneer en waar?

Op 21 en 22 mei wordt iedereen uitgenodigd om de natuur te beleven. En dat kan op allerlei manieren en op vele plekken. In de parken, in de natuurgebieden, maar ook gewoon in de tuin bij de buren, op een natuurcamping, in een galerie of op het schoolplein. Iedereen kan een activiteit ontplooien. Wil je ook nog iets organiseren? Dan kan dat nog steeds. Meld je activiteit dan snel aan op www.fetedelanature.nl.