Actuele wegwerkzaamheden 14 juli 2021

14 juli 2021

De gemeente Enschede kent bijna 1700 straten en is volop in ontwikkeling. Er wordt daarom altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Check daarom uw route en voorkom extra overlast.

Bekijk hier het overzicht van alle wegwerkzaamheden.

 1. Elferinkshoekweg, ter hoogte van de aansluiting Achterhofweg. Afgelsoten voor doorgaand verkeer van 5 t/m 30 juli. Werkzaamheden aan warmtenet.
 2. Drienerlolaan, afgesloten van 28 mei t/m 23 juli. Aanleg ovatonde. Verkeer met de bestemming UT en de GGD-testlocatie wordt omgeleid.
 3. J.H.W. Robersstraat, van het Elferinkspad tot de Boterstraat afgesloten van 16 augustus t/m 1 oktober. Reconstructie.
 4. J.H.W. Robersstraat, het gedeelte vanaf de Zweringweg tot het Elferinkspad. Afgesloten van maandag 19 april t/m vrijdag 23 juli. Reconstructie.
 5. Oogstplein (westzijde), van J.H.W. Robersstraat tot Sikkelstraat. Afgesloten van 17 mei t/m 23 juli. Herinrichting.
 6. Elferinksweg, het gedeelte vanaf de B.W. ter Kuilestraat tot en met de Poolmansweg, tot augustus 2021. Aanleg Stadsbeek
 7. Tweede Emmastraat, het gedeelte vanaf (en inclusief) de Poolmansweg tot aan de Pathmossingel van augustus tot en met december 2021 Aanleg Stadsbeek
 8. Haaksbergerstraat fase 3, het gedeelte tussen de nieuwe kruising Zuiderval t/m de Broekheurnerweg vanaf 31 mei t/m september 2021. Verkeer omgeleid via Zuiderval en Singels. De aanliggende bedrijven blijven bereikbaar. Bekijk hiervoor de omleidingsroute van De Kop.
 9. Kruising Dr. Van Damstraat-Dr. Coppesstraat, afgesloten voor doorgaand verkeer van 12 juli t/m 23 juli. Rioleringswerkzaamheden
 10. Dr. Coppesstraat, afgesloten van 3 mei t/m 23 juli 2021, voor doorgaand verkeer. Rioolwerkzaamheden.
 11. Kruispunt Vlierstraat-De Kiepe, afgesloten voor verkeer komend vanaf De Kiepe van 19 t/m 22 juli. Verkeer op de Vlierstraat wordt door middel van verkeersregelaars geregeld. Reparatie wegdek.
 12. Hengelosestraat, het gedeelte vanaf de kruising Raiffeisenstraat tot de ingang van de parkeergarage van het Stadskantoor vanaf 31 mei t/m juli 2021. Verkeer omgeleid via Singels en Deurningerstraat. De Molenstraat is open voor verkeer. Er vinden nog wel werkzaamheden plaats op delen van de Molenstraat wat verkeershinder kan veroorzaken.
 13. Voortsweg, het gedeelte tussen de Bosuilstraat en de Roomweg ter hoogte van huisnummer 118. Afgesloten voor doorgaand verkeer van 5 t/m 16 juli. Aanleg warmtenet.
 14. Potsweg, afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Oldenzaalsestraat en de Voortsweg van 23 augustus t/m 3 september. Asfaltonderhoud
 15. Kruispunt Boulevard 1945-Oliemolensingel-Hogelandsingel-Gornausestraat, afgesloten tot aan de C.F. Klaarstraat, Marthalaan, Lorentzlaan en Heutinkstraat van 5 t/m 16 juli. Zuidelijke rijbaan Boulevard open voor verkeer. Asfaltonderhoud.
 16. Oostveenweg, ter hoogte van de Oosterbrug afgesloten van 5 juli t/m 6 augustus. Onderhoudswerkzaamheden.
 17. Hoge Boekelerweg, afgesloten voor doorgaand verkeer tussen het kruispunt Klein Boekelerveldweg en de kruising Lonnker Markeweg van 7 juni t/m 16 juli. Asfaltonderhoud.
 18. Gronausestraat, het gedeelte vanaf Dr Stamstraat tot en met grens met Duitsland. Afgesloten voor doorgaand verkeer van 21 juni tot en met 16 juli. Nieuwe inrichting.

Kaart met actuele wegwerkzaamheden

Ga voor meer informatie naar www.enschede.nl/wegwerkzaamheden.