Actuele wegwerkzaamheden gemeente Enschede

12 februari 2020

Op verschillende plekken in de stad zijn we voor u aan het werk.

In verband met de uitvoering van deze werkzaamheden is een aantal straten in Enschede geheel of gedeeltelijk afgesloten voor verkeer.

Afsluiting M.H. Tromplaan richting Kortenaerstraat

Om sluipverkeer tegen te gaan en de hierdoor onveilige situaties te voorkomen is de M.H. Tromplaan voorlopig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer richting de Kortenaerstraat. De weg is afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de De Ruyterlaan. Panden aan de M.H. Tromplaan blijven bereikbaar via Ariënsplein-Bisschopstraat-Prinsestraat. Voor fietsers en voetgangers blijft de straat toegankelijk.

Bekijk hier het overzicht van de actuele wegwerkzaamheden.

  1. Iepstraat kruising Sparstraat, t/m 28 februari 2020. Rioleringswerkzaamheden.
  2. Noordendorplaan, het gedeelte tussen de Boddenkamplaan en de Boddenkampstraat, t/m 6 maart 2020. Herstraatwerkzaamheden.
  3. Emmastraat, het gedeelte tussen de Nassaustraat en de Haaksbergerstraat, t/m april 2020. Werkzaamheden Kop Boulevard.
  4. Fazantstraat, het gedeelte tussen de Hulsmaatstraat en de Koolmeesstraat, t/m 20 november 2020. Bouw appartementen en woningen.
  5. Nijverheidstraat tot Pijpenstraat hoek Beltstraat, Haaksbergerstraat vanaf voormalig ingang MST tot en met rotonde  Boulevard 1945 afgesloten voor verkeer, tot juni 2020. Toegang tot Van Heekgarage - West blijft mogelijk. Verkeer wordt deels omgeleid via de M.H. Tromplaan.
  6. Beltstraat, het gedeelte tussen Boulevard 1945 en de Pijpenstraat, t/m eind mei 2020. Werkzaamheden Kop Boulevard.
  7. Van Lochemstraat, het gedeelte tussen de Oldenzaalsestraat en Wenninkgaarde, tot april 2020. Irenegarage bereikbaar via Wenninkgaarde. Reconstructie.
  8. Van Lochemstraat, het gedeelte tussen de Noorderhagen en de Wenninkgaarde, t/m april 2020. Reconstuctie
  9. Jacob van Lennepstraat van 17 februari t/m 20 maart 2020. Aanleg drainage.
  10. Oldenzaalsestraat, het gedeelte tussen de Hoge Bothofstraat en het spoor, tot april 2020. Irenegarage bereikbaar via Wenninkgaarde. Reconstructie.

Kaart met actuele wegwerkzaamheden

Plan uw route

Plan uw route en voorkom onnodige overlast.