Actuele wegwerkzaamheden gemeente Enschede

Foto van de Van Lochemstraat
11 maart 2020

Op verschillende plekken de stad zijn we voor u aan het werk.

Van Lochemstraat en Moutlaan weer open voor verkeer

De werkzaamheden aan de Van Lochemstraat en Moutlaan zijn inmiddels klaar en beide straten zijn weer toegankelijk voor verkeer. Op 7 plekken zijn we nog wel aan het werk. Bekijk hier het overzicht van alle actuele werkzaamheden.

  1. Boddenkampstraat, het gedeelte tussen de Van der Capellenstraat en de Boddenkampsingel, t/m 2 mei 2020. Herstraten.
  2. Emmastraat, het gedeelte tussen de Nassaustraat en de Haaksbergerstraat, t/m april 2020. Werkzaamheden Kop Boulevard.
  3. Fazantstraat, het gedeelte tussen de Hulsmaatstraat en de Koolmeesstraat, t/m 20 november 2020. Bouw appartementen en woningen.
  4. Nijverheidstraat tot Pijpenstraat hoek Beltstraat, Haaksbergerstraat vanaf voormalig ingang MST tot en met rotonde Boulevard 1945 afgesloten voor verkeer, tot juni 2020. Toegang tot Van Heekgarage - West blijft mogelijk. Verkeer wordt deels omgeleid via de M.H. Tromplaan. Aansluiting Tromplaan op de Ruyterlaan aan de zijde van het Saxion, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  5. Beltstraat, het gedeelte tussen Boulevard 1945 en de Pijpenstraat, t/m eind mei 2020. Werkzaamheden Kop Boulevard.
  6. Jacob van Lennepstraat, t/m 20 maart 2020. Aanleg drainage.
  7. Oldenzaalsestraat, het gedeelte tussen de Hoge Bothofstraat en het spoor, tot april 2020. Irenegarage bereikbaar via Wenninkgaarde. Reconstructie.

kaart met actuele werkzaamheden week 11

Plan uw route

Plan uw route en voorkom onnodige overlast.