Bereikbaarheid MST

kaartje van de kop
14 juni 2019

Het MST blijft tijdens de werkzaamheden aan De Kop altijd bereikbaar.

De hoofdroute naar de spoedpost en de parkeergarage is via de Kuipersdijk. Komt u iemand ophalen of wegbrengen? De hoofdingang kunt u bereiken via de Haaksbergerstraat. Vanaf de Haaksbergerstraat mag u rechtsaf de Koningstraat op. Terug gaat u via de Beltstraat. De parkeergarages H.J. van Heek inrit West en Zuid zijn beide bereikbaar. De rotonde Ripperdastraat – Zuiderval is afgesloten voor verkeer. Volg de singels en rijd via de Haaksbergerstraat of Kuipersdijk naar het MST.

Naar de spoedpost?

De ingang van de spoedpost bevindt zich aan Beltstraat 70. Parkeer de auto op de parkeerplaats van de spoedpost (Burgemeester Edo Bergsmalaan). Deze parkeerplaats is maar 50 meter verwijderd van de spoedpost. U kunt het beste rijden via de Varviksingel en Kuipersdijk. De spoedpost staat aangegeven op de borden.

Vanaf de Hengelosestraat

Sla vanaf de Hengelosestraat rechtsaf naar de Tubantiasingel. Ga daarna rechts de Parkweg op en vervolg de weg over de Volksparksingel, Pathmossingel, Getfertsingel en Varviksingel. Sla linksaf de Kuipersdijk op en parkeer de auto in parkeergarage H.J. van Heek inrit Zuid. Of rijd via de Haaksbergerstraat en Koningstraat om iemand op te halen of weg te brengen.

Vanaf de Deurningerstraat

Sla vanaf de Deurningerstraat rechtsaf naar de Boddenkampsingel en vervolg uw weg over de Tubantiasingel. Ga daarna rechts de Parkweg op en vervolg de weg over de Volksparksingel, Pathmossingel, Getfertsingel en Varviksingel. Sla linksaf de Kuipersdijk op en parkeer de auto in parkeergarage H.J. van Heek inrit Zuid. Of rijd via de Haaksbergerstraat en Koningstraat om iemand op te halen of weg te brengen.

Vanaf de Oldenzaalsestraat

Sla vanaf de Oldenzaalsestraat linksaf naar de Laaressingel. Vervolg uw weg over de Oliemolensingel, Hogelandsingel en Varviksingel. Sla rechtsaf de Kuipersdijk op en parkeer de auto in de parkeergarage H.J. van Heek inrit Zuid. Of rijd via de Haaksbergerstraat en Koningstraat om iemand op te halen of weg te brengen.

Vanaf de A35 / Haaksbergen

De Haaksbergerstraat kunt u gewoon volgen. De parkeergarage H.J. van Heek inrit West is bereikbaar. Daarnaast mag u rechtaf de Koningstraat oprijden naar de hoofdingang van het ziekenhuis. De hoofdroute naar het MST is via de Kuipersdijk. Deze kunt u bereiken door vanaf de Haaksbergerstraat of Zuiderval rechtsaf te slaan de singel op. Op de Varviksingel gaat u linksaf de Kuipersdijk op en parkeert u de auto in de parkeergarage H.J. van Heek inrit Zuid.

Klik op het kaartje voor een grotere afbeelding.

kaartje van de kop