Bijeenkomst Wij Mantelzorgers Enschede op 12 oktober

10 oktober 2016

Zorg je voor je naaste? Jouw kennis is het delen waard!

Zorgen voor je geliefde, je partner, kind of goede vriend. Op een bepaald moment overkomt het ons allemaal wel. Met de zorg en verantwoordelijkheid die je dan draagt mag je jezelf mantelzorger noemen. Mantelzorgen kan een flink beroep doen op je geduld, je uithoudingsvermogen, je vermogen tot liefhebben en ook op je organisatietalent. Herken jij dat? Dan nodigen we je graag uit voor de bijeenkomst van Wij Mantelzorgers Enschede: het platform van en voor mensen uit Enschede die voor hun naaste zorgen.

Thema 12 oktober: delen wat je geleerd hebt

In onze rol van mantelzorger boren we verschillende kwaliteiten van onszelf aan en we doen ook allerlei inzichten op. Dat kunnen praktische inzichten zijn met betrekking tot het zorgen, zoals het leren omgaan met dementie. Andere inzichten gaan meer over de sociale kant van het zorgen.

Op woensdag 12 oktober verkennen we met andere mantelzorgers wat we zoal geleerd hebben in het mantelzorgen. Ook kijken we hoe we deze inzichten met elkaar kunnen delen, zodat we met onze kennis anderen verder kunnen helpen. Het belooft een middag te worden waarin we onszelf en elkaar verrassen en verbazen.

Locatie en tijd

De bijeenkomst is kosteloos en vindt plaats op woensdagmiddag 12 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur

Locatie: Museumrestaurant ‘Bij Rozendaal’, Het Rozendaal 10, Enschede

Parkeren is gratis op de ruime parkeerplaats tegenover museumrestaurant.

Kom jij ook?

Aanmelden kan via:

info@wijkteamsenschede.nl of contact@pggmenco.nl

Telefonisch aanmelden kan ook via:

053 – 4817900 of 030-2771016