Denk mee tijdens de Regenboogworkshop

20 september 2017

27 september | STOET (in de bibliotheek – Pijpenstraat 15) | Inloop vanaf 19.15 uur (gratis)

Kom ook meedenken over wat er in Enschede wenselijk en/of nodig is voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender- en intersekse personen (lhbti+’ers). Enschede is namelijk een ‘Regenboogstad’, oftewel samen werken aan sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie 
van lhbti’ers in Enschede! Het COC Twente-Achterhoek en de gemeente Enschede organiseren een workshop om  samen met Enschedese inwoners en (maatschappelijke) organisaties terug te blikken op de afgelopen jaren als Regenboogstad en te brainstormen over de periode vanaf 2018. 

Op 27 september vanaf 19.15 uur is de inloop bij STOET, waarna de workshop om 19.30 uur start. Rond 21.30 uur is de afsluiting van de avond. Aanmelden (in verband met de catering) is gewenst en kan via de website  http://tiny.cc/regenboogworkshop.

Regenboogontbijt 11 oktober 2017

Op 11 oktober is de nationale Coming Out dag. Kom op deze dag ook mee ontbijten (gratis) in het Stadhuis (Lange-straat 24). Tijdens het ontbijt zal met alle aanwezigen de regenboogvlag gehesen worden als symbool voor diversiteit. Het regenboogontbijt is onderdeel van de Coming Out week (9-15 oktober 2017), met als thema: LHBTI senioren (‘Oud Roze’).

Meer informatie en het volledige programma is te vinden op comingouttwente.nl.