E-bike cursus: veilig fietsen voor senioren

02 november 2016

De afgelopen jaren is er veel veranderd. Verkeersregels zijn aangepast en de weginrichting is vaak vernieuwd. Lijnen staan anders op de weg en nieuw ingerichte pleinen zetten ons vaak op het verkeerde spoor. Daarnaast heeft iedereen haast of… hebben we zelf meer tijd nodig als we ouder worden!

Veilig Verkeer Nederland neemt u mee in de nieuwe tijd. Uw kennis wordt op prettige wijze opgefrist waardoor u met meer zelfvertrouwen gaat deelnemen aan het verkeer. Bent u benieuwd eens te kijken hoe het met uw verkeerskennis staat? Dan bent u van harte welkom op de E-bike cursus Veilig fietsen voor senioren.

  • Wanneer? 17 november 2016, vanaf 13.00 uur
  • Waar? Performance Factory, Hoge Bothofstraat 45, Enschede

Naast de theorie maakt u ook kennis met het berijden van een parcours. Er wordt ingegaan op lastige verkeerssituaties. We staan stil bij lastige verkeerssituaties en enkele specifieke, Enschedese nieuwe situaties die u vast heel bekend voorkomen. U kunt diverse E-bikes uitproberen en er zal een fietsenmaker aanwezig zijn om u te adviseren. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

De cursus kost € 5,- incl. theorie, parcours en koffie. U kunt zich opgeven via www.vvn-enschede.nl of door een e-mail te sturen naar ikdoemee@vvn-enschede.nl. Bellen kan ook, naar: 053-4306045 (op kantoordagen bereikbaar van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur).