Google organiseert de Digitale Werkplaats

02 november 2016

Twentse ondernemers zijn op 21 en 22 november welkom op Vliegveld Twenthe in Hangar 11, waar Google in samenwerking met de gemeente Enschede en Qredits de Digitale Werkplaats organiseert.

In een halve dag kunnen ondernemers gratis workshops volgen waarbij ze digitale vaardigheden opdoen om hun bedrijf online te laten groeien.

Ondernemers worden uitgenodigd om op 21 of 22 november een halve dag aanwezig te zijn bij dit evenement. Zij leren hier o.a. hoe ze hun naamsbekendheid kunnen vergroten, hun website kunnen optimaliseren en hoe groei te financieren.

“We willen ondernemers in Enschede en omgeving op een laagdrempelige manier en dichtbij huis de kans geven deel te nemen aan de Digitale Werkplaats,” aldus Pim van der Feltz, directeur Google Nederland. Patrick Welman, wethouder Economie & Werk gemeente Enschede, ondersteunt het initiatief: “Enschede en Twente kennen veel innovatieve ondernemers. De internettechnologie gaat zo ontzettend hard; het valt niet mee om bij te blijven. Met de Digitale Werkplaats hopen we de ondernemers hierbij te ondersteunen.”

Aanmelden voor de Digitale Werkplaats kan via​ ​de website g.co/digitalewerkplaats​.