Gratis advies voor een duurzaam huis

15 juni 2016

Bel de wooncoach van Duurzaam (t)huis Twente: sinds kort kunnen Enschedese huiseigenaren terecht bij een wooncoach van Duurzaam (t)huis Twente voor gratis en deskundig woningadvies.

Duurzaam (t)huis Twente is een stichting die huiseigenaren wil helpen bij vragen over hun woning en hen belangeloos duurzaam advies wil geven. In Enschede zijn vier wooncoaches actief.

Woningeigenaar centraal

Wooncoaches Aziz Bas, Johan Buurman, Henk Roeleveld en Bert Speelman vormen in Enschede de spil. Ze zijn ervaringsdeskundig met kennis op het gebied van wonen, techniek en duurzaamheid. Concreet betekent dit dat ze luisteren naar uw woningvragen en meedenken in oplossingen.

Wat doet een wooncoach?

Een wooncoach is een noaber. Iemand met hart voor Twente. Geheel kosteloos komen Aziz, Johan, Henk of Bert bij u langs om deskundig advies te geven over uw woning. Wilt u verbouwen, dan kan de wooncoach u adviseren en ook met u meedenken over bijvoorbeeld energiebesparing. Wilt u weten of het mogelijk is dat u ook op uw oude dag nog in uw huis kunt blijven wonen en welke aanpassingen dan eventueel nodig zijn – de wooncoach kan u tips geven. Maar ook op het gebied van veiligheid en wooncomfort is de wooncoach gespecialiseerd. Hij denkt graag met u mee.

Waarom ze dit gratis doen? Omdat ze graag zien dat Twente duurzamer wordt, omdat ze zich zorgen maken om de leefbaarheid van onze regio en omdat ze uit eigen ervaring weten dat een duurzaam huis voor veel voldoening zorgt.

Over Duurzaam (t)huis Twente

Duurzaam (t)huis Twente is een initiatief van de 14 Twentse gemeenten. Huiseigenaren kunnen voor meer informatie terecht op de website www.duurzaamthuistwente.nl. Via het centrale telefoonnummer 088 1850130 kunt u een afspraak met een wooncoach maken voor een gratis en deskundig advies.