Gratis energiebesparende producten

20 januari 2021

Gratis energiebesparende producten voor alle huishoudens in Enschede

In de eerste week van januari hebben alle huishoudens in Enschede dé groene enveloppe ontvangen van wethouder Jeroen Diepemaat over Energieloket Enschede, het informatieplatform over energie besparen van de gemeente Enschede.

Hulp nodig?

In deze enveloppe zit informatie over hoe ieder huishouden voor 33 punten (+/- €75) gratis energiebesparende producten kan bestellen in de Bespaarshop van Energieloket Enschede (zolang de voorraad strekt). Heeft u de brief niet ontvangen, dan kunt u deze ook lezen op www.verbruikminderdoemeer.nl.Speciaal voor mensen die géén internet hebben en de website daardoor niet kunnen bekijken, is Energieloket Enschede op werkdagen tussen 11.00 - 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 053-200 55 75. Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een account of het plaatsen van een bestelling? Ook voor deze vragen is Energieloket Enschede bereikbaar via dit nummer.

Ontmoet de Energie Ambassadeurs

Op de website van Energieloket Enschede kunt u ook de Energie Ambassadeurs ontmoeten. Zij gaan de komende tijd minder energie verbruiken door de energiebesparende producten en houden hierdoor meer geld over voor leuke dingen! Op www.energieloket-enschede.nl leest u hoe én waarom ze energie gaan besparen, kunt u hun persoonlijke video's bekijken en ze volgen tijdens het verduurzamen van hun huis.