Grote interesse bouwkavels gemeente Enschede

05 december 2018

Deze week gingen de eerste 22 kavels van IN ’t Zeggelt en 8 kavels aan de rand van Glanerbrug in de verkoop.

“Wij merken dat woningbouwkavels van de gemeente Enschede enorm in trek zijn. Alle kavels van IN ’t Zeggelt zijn onder optie. Voor iedere kavel staan er zelfs meerdere geïnteresseerden op de reservelijst. In Glanerbrug zijn 7 van de 8 kavels onder optie”, aldus Chantal Monnikhof van Bureau Kaveluitgifte.

IN ’t Zeggelt: zelf bouwen in hartje Enschede

Dat is uniek in het centrum van Enschede. Als eigenaar heb je namelijk alles zelf in de hand. De 39 beschikbare compacte en intieme kavels bieden volop ruimte om alle woonwensen waar te maken. Enschede is het kloppend hart van Oost-Nederland en IN ’t Zeggelt ervaar je de voordelen van de bruisende binnenstad. Voorzieningen als cultuur, horeca, winkels en ook het openbaar vervoer liggen naast de deur. Toch heerst hier rust door de aanwezigheid van veel groen en bomen. “Die combinatie verklaart de grote interesse voor dit unieke project”.

Duurzame woningen met volume

IN ’t Zeggelt wordt hoogwaardig, duurzaam en architectonisch en dat geeft het plan een ongekend aanzien. De locatie ligt tussen de Nieuwe Schoolweg, de Molenstraat en de Cultuurmijl. De kavels zijn compact, intiem en bieden de mogelijkheid om een ruime woning te bouwen. De kavelgrootte varieert per kavel van 74 m2 tot 163 m2.

Schipholtstraat: bouwen aan de rand van Glanerbrug

De locatie van de 8 kavels in Glanerbrug ligt op de hoek Schipholtstraat en Broekheenseweg. De kavels bieden veel ruimte om zelf een vrijstaande- of twee-onder-één kap woning te bouwen. De achtertuinen grenzen aan een nieuw aan te leggen groenstrook met voetpad. Wonen aan de rand van Glanerbrug, met alle faciliteiten als winkels, sportverenigingen en de A35 om de hoek. De gezellige Oude Markt van Enschede ligt op maar 15 minuten fietsen. De kavelgrootte varieert per kavel van 352 m2 tot 405 m2.

Informatie over beide projecten is te vinden op onze website onder kavestekoop .